Wij zoeken nieuwe collega’s

Ben jij op zoek naar een nieuwe (tijdelijke) uitdaging? Wij zijn op dit moment op zoek naar een

Administratief medewerker
Coördinator buurtbemiddeling
Opbouwwerker

Iets voor jou?
Bekijk snel de pagina met vacatures.

Klik op de afbeelding op naar de vacaturepagina te gaan.Week van Zorg en Welzijn

Ontdek de mogelijkheden van Scala in de week van 11 t/m 16 maart.
Heb je wel eens gedacht is welzijn iets voor mij? Hebben anderen wel eens gezegd dat is iets voor jou? Of ben je nieuwsgierig en wil je een kijkje komen nemen? Kom dan naar ons Open Huis.

We maken ons programma zo snel mogelijk bekend. Houdt hiervoor onze Facebookpagina en onze website in de gaten voor de verschillende activiteiten. Laat je verrassen door de verschillende afdelingen en activiteiten en ontdek Scala. Kom je in de week van Zorg en Welzijn langs? We maken graag kennis met jou en je maakt in deze week ook kans op een leuke wellnessprijs.

Bijeenkomst Arm in Arm: praat u met ons mee?

Niemand kiest voor een laag inkomen. En toch zijn er best wat mensen die leven van weinig geld. Dit kan een uitkering zijn, maar ook werk. U weet zelf het beste hoe dat is en hoe de gemeente u daarbij kan helpen. Dat horen we graag van u. Kom op 14 februari naar de bijeenkomst ‘ Arm in arm’ bij Scala Moskampweg 3-5 in Oosterwolde en praat mee!

Wanneer?
U bent van harte welkom op de bijeenkomst “Arm in Arm” op donderdag 14 februari van 4 uur (16.00 uur) tot half 8 (19.30 uur). We gaan dus ook gezellig met elkaar eten.

Wilt u hier bij zijn?
Stuur dan een mail naar:

administratie@scala-welzijn.nl of geef je telefonisch op via 0516 56 72 20.