Vrijwilligers Vacaturebank

Bij het steunpunt Vrijwillige Inzet kunt u terecht als u op zoek bent naar passend vrijwilligerswerk of als uw organisatie vacatures heeft voor vrijwilligers. Hier vindt u informatie, inzage in de vrijwilligersvacatures in de gemeente, ondersteuning bij het zoeken naar vrijwilligerswerk en bij het vinden en binden van vrijwilligers voor uw organisatie. Vrijwilligers kunnen zelf kiezen: uit het soort vrijwilligerswerk, de tijdsinvestering, al dan niet samenwerken met anderen en het tijdstip waarop het werk wordt gedaan.

 Vacaturebank

Voor het digitaal bekijken van al onze vacatures zijn wij aangesloten bij Freeforce.
FreeForce is een landelijke vacaturebank met functies in verschillende regio’s. Als u vrijwilligerswerk zoekt, ga dan naar de site.Klik op Freeforce (rechts op deze pagina onder “Extern”) voor onze vacatures of het plaatsen van vrijwilligersvacatures. Als u op de site bent klik op ‘Zoeken’, Ik wil vacatures zoeken’, selecteer ‘Alle vrijwilligersorganisaties’ en daarna klikt u ‘Steunpunt Vrijwillige Inzet Ooststellingwerf’ aan. U kunt zich als vrijwilliger inschrijven. Maar als organisatie kunt u ook uw vrijwilligersvacatures plaatsen.

FreeForce publiceert NOOIT uw naam. Privacy is gewaarborgd, zo stelt de organisatie waarmee Scala al geruime tijd mee samenwerkt.

Contact
Waar: de Kompaan, Moskampweg 3-5, 8431 GB Oosterwolde
Wanneer: Elke maandag, dinsdag,  en donderdag van 8.30 – 16.30
Scala, 0516-567238  (Berber de Boer)

Jongeren altijd welkom

Voor vrijwilligerswerk kunnen jongeren natuurlijk ook altijd binnenlopen bij Steunpunt de Vrijwillige Inzet.

Vrijwilligershuis

De plek waar vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties terecht kunnen voor ondersteuning, advies of praktische zaken als kopieerwerk, het ontwerpen of maken van een affiche, vergaderruimte of computergebruik. Een plek waar je collega- vrijwilligers en – organisaties tegenkomt en waar vrijwilligersinitiatieven gefaciliteerd en gecoacht kunnen worden. Dus heeft u een goed idee of een vraag? We horen graag!