Sporten is voor iedereen!

Sporten is behalve gezond ook een goede mogelijkheid om je sociale leven een boost te geven. Daarnaast doe je vaak nieuwe vaardigheden op en zit je lekker in je vel naderhand. Het is daarom erg belangrijk dat sporten toegankelijk is voor iedereen! Voor mensen met een beperking is een overzicht van het aangepaste sportaanbod in de buurt te vinden op de website van Uniek Sporten.

Als u graag ondersteuning wilt bij de zoektocht naar een geschikte sport voor u, uw zoon/dochter of iemand die u kent, dan kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Willem de Roo. Hij neemt graag de tijd om u van een persoonlijk advies te voorzien.

E-mail: Wderoo@scala-welzijn.nl
Telefonisch: 06-50 29 65 20

Help mee als sportaanbieder

Steeds meer sportaanbieders proberen tegenwoordig een aanbod voor iedereen te creëren, ook voor de mensen met een fysieke of mentale beperking. Dit is een geweldige ontwikkeling die buurtsportteam Ooststellingwerf graag stimuleert. Wij kijken dan ook graag met sportaanbieders mee naar de mogelijkheden voor het creëren van een speciaal aanbod. Samen zorgen we ervoor dat iedereen in Ooststellingwerf kan sporten!

E-mail: Wderoo@scala-welzijn.nl
Telefonisch: 06 – 50 29 65 20