Het Beweegplein is een online platform wat is voortbestaan uit het lokaal sportakkoord van de gemeente Ooststellingwerf. Het Beweegplein is een website waar alle sportaanbieders uit Ooststellingwerf op staan zodat de inwoners in en rondom de gemeente Ooststellingwerf alle sportaanbieders op 1 plek kunnen zien. 

Zoeken per sport

Ben jij op zoek naar een voetbalclub, dansschool, paardrijvereniging of een andere sport? Dan ben je bij het Beweegplein op het juiste adres! Op de website kun je per soort sport zoeken waar je kunt sporten. Kijk snel op de website.

Zoeken per dorp

Wil jij graag bij jou in de buurt sporten? Op het Beweegplein kun je per dorp zoeken welke sporten daar te doen zijn. Kijk op het Beweegplein wat er in jouw dorp te doen is.

Sportlocatie huren

Op het Beweegplein kun je ook kijken waar een sportlocatie te huur is. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een tennisbaan, zwembad of sporthal? Kijk op het Beweegplein voor de mogelijkheden.

Contact

Het Beweegplein wordt beheerd door:
Stichting Scala
Moskampweg 3-5
8431 GB  Oosterwolde
0516 567 220
contact@beweegplein.nl

Ben je een vereniging of initiatiefnemer van een beweegactiviteit in – en rondom – de Gemeente Ooststellingwerf, en sta je nog niet met je gegevens op het Beweegplein? Dan willen we je graag opnemen op dit online platform. Neem contact met ons op, of kijk op het Beweegplein en vul het online formulier in.