Wilt u ook graag vaker een stap buiten de deur zetten, maar liever niet alleen? Wij van Dag!enDoen! helpen u daar graag bij. Wij verzamelen de activiteiten voor ouderen uit de gemeente Ooststellingwerf voor u in één agenda en regelen vervoer waar nodig. Op deze manier hopen wij bij te kunnen dragen aan uw dagelijkse geluk.

Al is het de wekelijkse markt bezoeken, een drankje nuttigen, naar een voorstelling gaan of zomaar ergens naar toe. Zo nu en dan is het toch fijn om dit samen met iemand te doen? Eenmalig, wekelijks, maandelijks of juist spontaan; die keuze is geheel aan u.    
Wilt u gebruikmaken van de App? U kunt de app Dag!enDoen! nu zelf downloaden in de AppStore of PlayStore.

Heeft u zelf geen tablet of smartphone? Geen probleem! U kunt ook een tablet van ons lenen.
Bent u niet zo handig met techniek? Een van onze vrijwilligers komt graag bij u langs om u te helpen. Net zo lang tot u het zelf onder de knie heeft.
Neem contact op met Lisck-Marije Stel via 0516 – 56 72 20 of stuur een e-mail naar dagendoen@scala-welzijn.nl

Dag!enDoen!: Ooststellingwerf (dagendoen-ooststellingwerf.nl)

Meewerken aan dit project?

Voor Dag!enDoen! zijn wij nog op zoek naar maatjes. Je kunt bijvoorbeeld helpen bij het inplannen van de ritten, meegaan naar activiteiten, de App uitleggen aan ouderen of misschien wel een combinatie hiervan? Aanmelden als maatje kan door een mail te sturen naar Lisck-Marije Stel dagendoen@scala-welzijn.nl of door even te bellen 06 25 28 74 14.

Activiteit uploaden

Kent u een activiteit die nog niet op de agenda staat? Meld dit dan vooral even bij ons!