Het is altijd leuk om een praatje te maken met iemand. Koffie aan de lijn creëert een gezellig moment in de week voor jezelf samen met iemand die dit ook wilt.

Hoe het werkt
Je meld je aan via 0516 567 220 voor Koffie aan de lijn. Dan kom je in een belgroepje en je weet dan wie je gaat bellen. Jij belt iemand van dat belgroepje en iemand belt jou. Tijdens dit gesprek kun je het over een aantal dingen hebben: Wat heb je gisteren gedaan? Waar ben je graag mee bezig? Waar ben je opgegroeid? Door zulke vragen ontstaan leuke gesprekken. Telkens aan het eind van het gesprek spreek je af wanneer jullie weer bellen.

Positieve reacties op pilot
Scala is in februari begonnen met de pilot Koffie aan de lijn. Deelnemers krijgen thuis een tasje met informatie over de belcirkel, koffie of thee en wat lekkers voor tijdens het bellen. Zo ontstonden de afgelopen tijd leuke gesprekken in de belcirkels. Scala heeft in de coronatijd Koffie aan de lijn opgezet omdat veel mensen in deze tijd minder snel een praatje hebben. Door dit initiatief blijven we omzien naar elkaar. 

Wil je graag meedoen of heb je vragen? Bel dan naar 0516 – 56 72 20