Net als vorig jaar is er een Klant Belevings Onderzoek gehouden onder alle ouders/verzorgers van peuters die de peuterspeelgroepen van Scala bezoeken.
Het onderzoek levert mooie rapportcijfers op. Ouders zijn vooral zeer tevreden over de pedagogisch medewerkers: de begeleiding en de aandacht die zij bieden. Ook de dit jaar gemaakte groepsapp per peuterspeelgroep is een schot in de roos.

Vorig jaar gaven de ouders ons een 7.7 en dit jaar een 7.8. Daarnaast is het aantal ouders dat ons aan anderen zal aanbevelen gestegen: de zogenoemde NPS score steeg van 38 naar 53!
Deze resultaten zijn een grote blijk van waardering voor onze pedagogisch medewerkers en de vrijwilligers op de peuterspeelgroepen. Wij zijn trots op onze collega’s die met veel enthousiasme en betrokkenheid hun werk uitvoeren!
Het onderzoeksrapport met alle resultaten en een infographic met de belangrijkste punten kunt u vinden bij Ouders en kinderen/ Peuterspeelgroepen/ Algemeen/ Publicaties

Graag meer informatie of vragen? Neem dan contact op met Mariëtte Bakker, leidinggevende of met Tineke van der Veen, coördinator peuterspeelgroepen via het algemene telefoonnummer 0516/567220 of per mail: mbakker@scala-welzijn.nl of tvanderveen@scala-welzijn.nl