Iedereen In Beweging organiseert naast sportactiviteiten elk jaar voor de deelnemers een Sinterklaasactiviteit. Voorgaande jaren was het Sinterklaasspel een groot succes tijdens de Sinterklaasviering. Dit jaar werd er uitgepakt met bingo en een karaoke. Deelnemers vinden het ieder jaar weer leuk om samen iets te doen met Sinterklaas.  Vaak is er voor de deelnemers geen thuissituatie om dit feest te vieren.

Hoe de avond verliep
Na een aantal valse bingo’s werd er braaf gezongen. Hits als Leef van André Hazes en nummers van Guus Meeuwis en Raymond van het Groenewoud klonken door de zaal. Dit bracht veel  hilariteit en gezelligheid met zich mee. Er werd zelfs nog in polonaise gedanst. Onder het genot van wat versnaperingen werden de bingobordjes  ingevuld.  Iedereen ging met leuke cadeautjes voorzien van een gedicht naar huis. Ook stagiaires van het Cios deden mee. Iedereen in Beweging kijkt terug op een geslaagd Sinterklaasfeest.

Iedereen in Beweging in 2019
Inmiddels is Iedereen in Beweging al druk bezig met  de voorbereidingen van de themalunch en de jaarafsluiting. Tijdens het Sinterklaasfeest was nog onbekend of het project Iedereen in Beweging een vervolg zou krijgen in 2019. Carolina Hart: ‘‘Wij van Iedereen in Beweging zijn blij om te mogen zeggen dat het contract is verlengd. ’’ De organisatie van Iedereen in Beweging kijkt erg uit naar de activiteiten van 2019 nu bekend is dat het contract is verlengd.