Het Steunpunt Vrijwillige Inzet heeft een nieuwe naam: PLEK VOOR TALENT

Zet je talent in en ontwikkel jezelf. Door vrijwilligerswerk te doen of aan te bieden staan we samen sterker in de samenleving.

Wat is Plek voor Talent?
Plek voor Talent brengt organisaties en vrijwilligers samen. Het online platform is dé verzamelplaats van vacatures voor vrijwilligers uit de gemeente Ooststellingwerf. Plek voor Talent is het voormalig Steunpunt Vrijwillige Inzet en ondersteunt vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en faciliteert daar waar nodig.

Voor wie is Plek voor Talent
Vrijwilligersorganisaties kunnen vacatures plaatsen en er met alle vragen op het gebied van vrijwilligers terecht. Hierbij kun je denken aan vragen als: Welke cursus of training kan ik aanbieden? Aan welke wetten en regels dient de organisatie zich te houden? Plek voor Talent adviseert over het opstellen van vrijwilligersbeleid. Als vrijwilliger kun je vacatures zoeken waarbij je eenmalig, structureel, kort of lang ingezet wordt. Hier kun je als vrijwilliger alle informatie vinden over vergoedingen, mantelzorg, rechten en plichten.

Meer weten?
Op de website www.plekvoortalent.nl vind je alle informatie en de openstaande vacatures uit de gemeente Ooststellingwerf. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk op maat? Bel of mail dan via onderstaande gegevens.

t      0516 – 56 72 20
e      plekvoortalent@scala-welzijn.nl