Peuterspeelgroep Peuterpret in Donkerbroek is een ideale plek voor uw peuter om andere kinderen te ontmoeten. Het is een plek waar uw peuter onder deskundige begeleiding kan spelen met leeftijdgenootjes.

HOE ZIET DE OCHTEND ER VOOR UW PEUTER UIT?
De kinderen worden tussen 08.30 – 08.45 uur gebracht en mogen dan bijvoorbeeld een puzzeltje maken met de ouders. Om 09.15 uur wordt er gezamenlijk opgeruimd waarna de groep in een kring aan de slag gaat met een thema. Tot 10.30 uur gaan de peuters aan de slag met werkjes. We ruimen daarna samen op en in de tweede kring wordt er gezamenlijk fruit gegeten en iets gedronken. Er wordt een verhaaltje voorgelezen, een bewegingsactiviteit gedaan en/of gezongen. Daarna wordt er buiten gespeeld. Om 12:00uur kunt u uw peuter ophalen.

AANMELDEN KAN VANAF 1 JAAR
U kunt uw peuter al vanaf 1 jaar aanmelden.  Op de website van Stichting Scala kunt u hier het AANMELDINGSFORMULIER downloaden. Peuterpret heeft een groep op maandag tot en met donderdag van 08:30-12:00uur. Op het aanmeldingsformulier kunt u ook aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat.

OVER PEUTERSPEELGROEP PEUTERPRET
Peuterpret is een peuterspeelgroep voor kinderen tussen de twee en vier jaar. Bij Peuterpret leert uw peuter een aantal vaardigheden die de overgang naar de basisschool straks soepeler laten verlopen. De groep wordt begeleid door twee pedagogisch medewerkers en een eventuele vrijwilliger of stagiaire. Op de peuterspeelgroep wordt gewerkt met het piramideprogramma en er is een oudercommissie. Vanaf tweeënhalf kunnen kinderen ook meedoen met het VVE programma. Peuterpret is gehuisvest in basisschool de Twirrewyn.

http://scala-welzijn.nl/peuterpret