Komende zaterdag 14 september gaat de 16e editie van het festival Joppop plaatsvinden. De poorten van het terrein aan de Moskampweg 3 in Oosterwolde gaan open om 20:00 uur. Dit jaar is er een zeer gevarieerd programma, bestaande uit Dj’s en Bands. Om al deze artiesten van een podium te voorzien heeft de organisatie dit jaar twee podia met een divers muzikaal aanbod:

Joey and the Cliffhangers
Joey and the Cliffhangers zijn Joey van de Weetering, Rémon Gorter en Ferry Gorter.
Via de muziekschool zijn Mathijs en Rémon aan elkaar voorgesteld en met hun liefde voor de zelfde muziek werd er al gauw gedacht om een band te starten. Na een zoektocht en wat verschillende band formaties. Houden Joey and the Cliffhangers de classic rock alive!
Them Dirty Dimes
Deze band speelt swing, jazz, gypsy en blues.
10 TO GO
Zij nemen je mee op een muzikale tour van Ska, Punk en Reggae.
TOF!
TOF! is een geliefde band in het uitgaanscircuit. Ze zijn dan ook regelmatig te zien op de grotere evenementen, feesten en dancings door het hele land. Het repertoire is erg breed variërend van top 40, feest, dance, nineties, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hedendaagse hits.
Dj Alard
Allround dj uit Ooststellingwerf
VINC: DJ
Johnny Dechanté
DJ uit Fochteloo  #moombahton

De Joppopcommissie bestaat uit jongeren, jongerenwerkers van Scala, Dijksterhuis Evenementen,  de Kortsluiting en zo’n 30 vrijwilligers. De Young Leaders zijn dit jaar voor het eerst betrokken bij het evenement. Wanneer je een ticket online koopt krijg je op het festivalterrein 2 munten GRATIS! Je hoeft je ticket niet uit te printen, we scannen deze vanaf een telefoon en zo ben je ook gelijk milieuvriendelijk bezig. Joppop is dit jaar zeer verheugd dat er niet alleen lokale artiesten optreden, maar ook dat jonge lokale ondernemers en de stichting de Kortsluiting zich betrokken voelen bij dit evenement. Check voor meer info: Joppop.nl.
Festivallocatie: Stichting Scala aan de Moskampweg 3-5 in Oosterwolde
Kaartverkoop via www.dhevenementen.nl/product/joppop-festival-2019.