De online budgetcursus is geannuleerd. Wil je wel meer grip op je geld? Neem dan even contact op met Scala. Wij kunnen je koppelen aan een budgetmaatje of een ander alternatief bieden. Neem dan contact op met Marleen van der Heijden via 0516 56 72 20.

Weten wat je besteedt? Volg nu de budgetcursus. Vorig jaar ging een enthousiaste groep al aan de slag met informatie, tips van de cursusleidsters en het uitwisselen van nuttige tips en bespaartips. Dit jaar organiseren we weer een budgetcursus, maar wel online.

De cursus, gaat over het overzicht krijgen én houden over uw geld. Voorbeelden hiervan zijn de administratie ordenen, uitkomen met uw maandelijks budget en gebruik maken van kortingen en regelingen. Online worden allerlei onderwerpen besproken die hiermee te maken hebben. “Naast een stukje theorie  komen ook heel praktische zaken aan de orde, zoals creatief met restjes, de moestuin, boodschappenlijstjes en de weekplanner.” Aldus Thamar Mollema, één van de medecursusleidsters.

De ONLINE budgetcursus is gratis voor alle inwoners van Ooststellingwerf. De cursus is op woensdag 4, 11, 18 en 25 november en 2 december van 19.30 tot 21.30.
De organisatie ligt in handen van het Gebiedsteam Ooststellingwerf en stichting Scala.

U kunt zich opgeven voor de cursus bij Scala, via 0516 – 567 220 of via: administratie@scala-welzijn.nl. Als u twijfelt of vragen heeft kunt u hier ook terecht.