Scala lanceert de Scala sportkoala Game. Via de Seppoapp kom je in de Scala Sportkoalagame. Via deze game kunnen kinderen winterkleren verdienen voor de Scala Sportkoala. Je kunt winterkleren voor de Sportkoala verdienen door beweegactiviteiten uit te voeren in het dorp Appelscha.
Nu kinderen geen gymlessen volgen op school en minder sporten is het juist van belang om kinderen op een andere manier te kunnen laten sporten en bewegen. Een manier om dit te doen is door de Scala Sportkoala game te spelen.

Je start de game door de QR-code te scannen met een telefoon of tablet. De QR-code brengt je automatisch in het spel. Je ziet dan op verschillende locaties in Appelscha een beweegopdracht. Elke opdracht heeft 3 verschillende levels zodat je zelf kan kiezen welke het beste bij jouw leeftijd past. Je kan een tekst, een plaatje of een filmpje van jouw uitvoering terugsturen, om de punten te verdienen voor de nieuwe kleren voor Scala Sportkoala. Als alle 10 de opdrachten zijn uitgevoerd, heb je alle warme kleren binnen gehaald voor de Scala Sportkoala en heb je de game uitgespeeld!

De eerste 10 deelnemers die alle opdrachten hebben volbracht, krijgen een echt Sportkoala cadeau! Heel veel beweegplezier!