Stichting Scala initieert in de week van de Opvoeding een Ouder en Kind markt in de Kompaan. Stichting Scala nodigt u uit om tijdens deze markt het gesprek aan te gaan met professionals  over de opvoeding van uw kind.

Als ouder kunt u soms met vragen zitten over de opvoeding. In een drukke tijd kunt u voelen dat u tekortschiet. Professionals kunnen ouders, verzorgers handvatten geven. Tijdens de Ouder en Kind markt op vrijdag 7 oktober kunnen ouders tussen 12:00 en 18:00uur in gesprek gaan met professionals en hun vragen stellen over de opvoeding en meedoen aan activiteiten.

Activiteiten

Voor de kinderen zijn er ook verschillende activiteiten te beleven. JGZ organiseert een groentequiz maar er is nog meer..
Kinderen tot 4 jaar
Voor de kinderen tot 4 jaar is er een springkussen, lees en knutselhoekje, grabbelton, voorleesmoment van de Bieb (tussen 14:00-16:00) en reptielen aaien.
Basisschoolkinderen
De kinderen van de basisschool kunnen kennis maken met reptielen, met muziek, dans en theater door Kunst en Coo, voorleesmomenten van de Bieb (tussen 14:00-16:00uur) en er is ook een grabbelton.
Jongeren
Jongeren kunnen om 14:30 een wedstrijd voetballen tegen hun ouders, de politie en de BOA. Ook kunnen jongeren kennis maken met de nieuwe jongerenwerkers van Scala.

Verschillende partijen aanwezig

De volgende partijen hebben al aangegeven in ieder geval aanwezig te zijn met een kraam of activiteit in de Kompaan: GGD, Bibliotheek, Humanitas, de Reptielenwinkel Repticura, Kunst en Coo, Andina van Passion for Oils,  Politie, BOA, Jeugd Cultuur Fonds, Speel-o-theek de Flierefluit, BabySpa De Drie Provinciën, Jeugd Cultuur Fonds, Speel-o-theek de Flierefluit, Scala met medewerkers van de Peuterspeelgroepen, Stap, VVE Thuis, Buurtsport, Jongerenwerk en nog vele anderen.

Week van de Opvoeding
In de week van de Opvoeding, van 3 tot 7 oktober, staat het thema Samen delen, samen weten centraal. Door kennis en ervaringen te delen komen we dichter bij elkaar. En door samen te delen weten we meer.
 
De gratis markt is van 12:00 – 18:00uur bij Scala in de Kompaan, aan de Moskampweg 3-5 in Oosterwolde. Meer informatie en het hele programma zijn te vinden op www.scala-welzijn.nl Of neem contact op met Nynke de Jong of Anneloes van Eisden.

Nynke de Jong    06 55 00 11 12
Anneloes van Eisden    06 11 40 70 20