Beweegplein: Win een jaar lang sporten!
Lekker zweten, aan je conditie werken, je verbonden voelen! Dit jaar nog kun je via het Beweegplein een sportabonnement winnen voor één jaar bij een sportaanbieder naar keuze in de gemeente Ooststellingwerf. Wij willen met deze winactie de inwoners van Ooststellingwerf laten weten wat voor sporten er nou allemaal zijn in de gemeente en daarmee het Beweegplein op de kaart zetten.

PER CATEGORIE

Kinderen van de basisschool ontvangen in november via school een flyer met informatie over deze winactie. Zij kunnen een knutselwerk of tekening van hun favoriete sport(en) maken en inleveren via één van deze mogelijkheden:

  • Tijdens een activiteit van Buurtsport Ooststellingwerf in de maand november en december. Deze kun je vinden op scala4kids.nl. Zet op de tekening of knutselwerk duidelijk je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer.
  • Ook kunnen zij de tekening/knutselwerk inleveren bij Stichting Scala, Moskampweg 3 in Oosterwolde onder de vermelding van winactie, naam, leeftijd, adres en telefoonnummer of
  • Zij kunnen een foto maken van de tekening/knutselwerk en onder vermelding van naam, leeftijd, adres en telefoonnummer sturen naar contact@beweegplein.nl 

Jongeren en volwassenen kunnen ook meedoen aan deze actie. Zij kunnen het Beweegplein laten weten waarom zij een jaar lang sporten verdienen door:

  • Dit formulier in te vullen of
  • De flyer die in november op de deurmat valt in te vullen en in te leveren bij Stichting Scala, Moskampweg 3 in Oosterwolde.

ONTDEK EEN NIEUWE SPORT
Iedereen kan meedoen. Of je nou al jarenlang bij dezelfde sportaanbieder of club komt, of dat het nu tijd is om eens van die bank te komen, echt iedereen kan meedoen. Het Beweegplein wil dat iedereen kan sporten, maar vooral dat mensen ook weten welke mogelijkheden er zijn bij hun in de buurt. Het Beweegplein is er voor iedereen die wilt weten wat voor sporten er allemaal zijn en waar hij of zij die sport kan beoefenen in de gemeente Ooststellingwerf.

VOORWAARDEN

  • De winactie loopt in de maanden november en december van het jaar 2022
  • Een jaar lang sporten bij een sportaanbieder wordt verloot in meerdere categorieën: basisschoolkinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Iedere categorie heeft minstens 1 winnaar.
  • Het uit te geven bedrag voor het jaar abonnement dient bij een sportaanbieder in de gemeente Ooststellingwerf te gebeuren.
  • Begin 2023 zal een jury, bestaande uit afgevaardigden van het Lokaal Sportakkoord, zich buigen over de tekeningen/knutselwerken en de origineelste inzendingen. Kort daarna krijgen de winnaars bericht, maar uiterlijk in maart 2023.
  • Er geldt een maximumbedrag voor het jaar sportabonnement. Mocht de sport bij de sportaanbieder over dit bedrag komen, dan ontvangt de winnaar een vergoeding die hij/zij deels kan inzetten voor de sport.