In samenwerking met professioneel fotograaf Anne Westerhof en de twee lokale fotoclubs AFFCO en Harambe, gaan wij vanuit Plek voor Talent een bijzondere Wall of Fame van vrijwilligers maken. Waarom? Omdat vrijwilligers harstikke waardevol zijn voor onze samenleving, en dus ook voor de gemeente Ooststellingwerf. En wij willen deze groep én het vrijwilligerswerk graag in de spotlights zetten.

Afgelopen dinsdagavond zijn de fotoclubs samengekomen bij Scala in Oosterwolde voor een fotoworkshop onder leiding van fotografe Anne Westerhof en haar rechterhand Jan. Tijdens deze workshop hebben de fotoclubs (extra) kennis met elkaar gemaakt, elkaars proeffoto’s bekeken en dit gezamenlijk besproken waarbij er tips en trucs werden uitgedeeld door Anne en Jan.

En nu kan de Wall of Fame bijna los! Wat moet er dan nog gebeuren? Nou, we missen eigenlijk nog een heel belangrijk deel: de vrijwilligers! Dus ben of ken jij een gepassioneerde en trotse vrijwilliger? Dan zoeken we jou voor onze Vrijwilligers Wall of Fame.

Heb jij een waardevolle vrijwilliger in jouw organisatie? Meld die dan nu aan, dan maken we een afspraak voor een prachtige foto die de vrijwilliger in kwestie uiteraard ook zelf krijgt, naast het plekje op de Wall of Fame. Ben jij zelf één van deze helden? Neem dan contact op met je organisatie en vraag of zij jou willen aanmelden!

Stuur vóór 5 mei 2023 een mailtje naar plekvoortalent@scala-welzijn.nl"> plekvoortalent@scala-welzijn.nl en vermeld hierin de naam van de vrijwilliger, de organisatie en hoe we de vrijwilliger kunnen bereiken. In het najaar van 2023 wordt de (reizende) Wall of Fame gepresenteerd aan iedereen binnen de gemeente.