Plek voor Talent (onderdeel van Stichting Scala) verplaatst de komende voorlichting over sociale veiligheid voor vrijwilligersorganisaties naar 28 juni 2023. Deze voorlichting wordt georganiseerd in samenwerking met Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).

Op deze manier hopen we dat vrijwilligersorganisaties die hier graag tijd voor vrij willen maken, de kans hebben om ook daadwerkelijk aan te sluiten.

‘Dit is het perfecte moment om -voor de zomer van start gaat- even in de sociale veiligheid van je organisatie, club of vereniging te duiken, zodat je na de zomer met (hopelijk) nieuwe inzichten weer volop aan de slag kunt’. – Danique Visser, communicatiemedewerker Plek voor Talent.

Wat wordt er met sociale veiligheid bedoeld?
Sociale veiligheid gaat over het omgaan met bijvoorbeeld pesterijen, discriminatie, (seksuele) intimidatie en agressie. We hebben het er liever niet over, maar het gebeurt wél. Ook binnen vrijwilligersorganisaties.

De voorlichtingsavond vindt plaats bij stichting Scala, Moskampweg 3-5 in Oosterwolde en is van 19:00 tot 22:00 uur. Tijdens deze bijeenkomst krijg je advies over het vergroten van de veiligheid binnen jouw organisatie en welke acties je kunt ondernemen.

Meld je nu GRATIS aan voor deze voorlichting! Dit doe je door te mailen naar plekvoortalent@scala-welzijn.nl.

Wat doet Plek voor Talent?                                                                                                                                        
Plek voor Talent ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Ooststellingwerf. Kijk voor meer informatie op onze website: https://www.plekvoortalent.nl/