Met trots kan Plek voor Talent, onderdeel van Stichting Scala mededelen dat de opening van de Vrijwilligers Wall of Fame in aantocht is. Deze bijzondere foto-expositie wordt feestelijk geopend tijdens de Kunstroute op 2 en 3 september.

In totaal zijn er 33 vrijwilligers gefotografeerd door de lokale fotoclubs AFFCO en Harambe en hangen er 25 diverse portretten klaar om bewonderd te worden. Tijdens de Kunstroute Ooststellingwerf, georganiseerd door Kunstwerf, zal de Vrijwilligers Wall of Fame voor het eerst te zien zijn voor publiek, bij de Kompaan aan de Moskampweg 3 in Oosterwolde. Om dit te vieren trapt Plek voor Talent af met een officiële opening op zaterdagochtend 2 september om 11:00 uur. Iedereen is hiervoor uitgenodigd!

Gedurende het hele weekend staat Plek voor Talent paraat om alle bezoekers te ontvangen en hen mee te nemen in de wereld van het vrijwilligerswerk. Kom langs en wie weet spot jij je buurman- of vrouw, die aardige mevrouw of meneer van het dorpshuis, een collega, teamgenoot, vriend(in), familielid of andere bekende gezichten.

Openingstijden Wall of Fame
Zaterdag 2 en zondag 3 september van 11:00- 17:00uur

Verhinderd tijdens dit weekend? Geen zorgen! In het najaar van 2023 wordt de (reizende) Vrijwilligers Wall of Fame gepresenteerd aan iedereen binnen de gemeente.

Wat doet Plek voor Talent?                                                                                                                                        
Plek voor Talent ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Ooststellingwerf. Kijk voor meer informatie op onze website: https://www.plekvoortalent.nl/