Buurtsport tijdens de kerstvakantie

De Buurtsportcoaches hebben in de kerstvakantie een gevarieerd sportaanbod voor alle basisschoolleerlingen. Zo kunnen de kinderen  van de groepen 1 t/m 8 terecht in de sporthallen van Oldeberkoop en Oosterwolde.
In de sporthal in Oosterwolde kunnen de kinderen in de ochtend van 3 januari het James Bond spel beleven, een tumblingbaan bestormen of gaan freerunnen. In Oldeberkoop gaan de Buurtsportcoaches vanaf 14:00uur verder met onder andere volleybal, badminton en gymen op een tumblingbaan. Opgeven is niet nodig. Klik hieronder voor de flyer met de tijden voor:

Volg Buurtsport Ooststellingwerf ook op Facebook en  blijf op de hoogte van al onze sportactiviteiten.

Scala in het nieuws: Koffieclub

Klik op de foto en lees het interview met de Koffieclub uit het blad Beleef Ooststellingwerf

Vacature Lid voor de Raad van Toezicht

Stichting Scala zoekt op voordracht van de Ondernemingsraad een:

Lid voor de Raad van Toezicht

  •    met een relevant lokaal netwerk
  •    kennis van P&O
  •    affiniteit met de visie en missie van Stichting Scala

Bekijk HIER de vacaturetekst

Geslaagd Sinterklaasfeest voor deelnemers van Iedereen in Beweging

Iedereen In Beweging organiseert naast sportactiviteiten elk jaar voor de deelnemers een Sinterklaasactiviteit. Voorgaande jaren was het Sinterklaasspel een groot succes tijdens de Sinterklaasviering. Dit jaar werd er uitgepakt met bingo en een karaoke. Deelnemers vinden het ieder jaar weer leuk om samen iets te doen met Sinterklaas.  Vaak is er voor de deelnemers geen thuissituatie om dit feest te vieren.

Hoe de avond verliep
Na een aantal valse bingo’s werd er braaf gezongen. Hits als Leef van André Hazes en nummers van Guus Meeuwis en Raymond van het Groenewoud klonken door de zaal. Dit bracht veel  hilariteit en gezelligheid met zich mee. Er werd zelfs nog in polonaise gedanst. Onder het genot van wat versnaperingen werden de bingobordjes  ingevuld.  Iedereen ging met leuke cadeautjes voorzien van een gedicht naar huis. Ook stagiaires van het Cios deden mee. Iedereen in Beweging kijkt terug op een geslaagd Sinterklaasfeest.

Iedereen in Beweging in 2019
Inmiddels is Iedereen in Beweging al druk bezig met  de voorbereidingen van de themalunch en de jaarafsluiting. Tijdens het Sinterklaasfeest was nog onbekend of het project Iedereen in Beweging een vervolg zou krijgen in 2019. Carolina Hart: ‘‘Wij van Iedereen in Beweging zijn blij om te mogen zeggen dat het contract is verlengd. ’’ De organisatie van Iedereen in Beweging kijkt erg uit naar de activiteiten van 2019 nu bekend is dat het contract is verlengd.