Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

Stichting Scala is met ingang van 1 augustus op zoek naar een Pedagogisch medewerker voor gemiddeld 22 -24 uur per week op één of maximaal twee van onze peuterspeelgroepen. Heb jij een kwalificerend diploma en lijkt het jou wel wat op ons team te komen versterken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! De vacature is te vinden op deze pagina (klik hier). 

reageren kan tot uiterlijk vóór 8 juli 2020. Gesprekken zullen plaatsvinden op 9 en 10 juli. 

 

Vooraf aanmelden voor de Koffieclub

Dinsdag 16 juni was de eerste koffieclubbijeenkomst na de invoering van de coronamaatregelen. Om 10:00uur stonden de eersten voor de deur. Iedereen was blij om elkaar weer te zien en te spreken. En om even weer buiten de deur te zijn voor een sociaal praatje. Eerst natuurlijk de handen desinfecteren en de vragenlijst door. De stoelen staan 1.5 meter uit elkaar dus het is iets harder praten maar de gezelligheid is er niet minder om. Om 11.30 uur riep iedereen weer enthousiast: tot volgende week!!!
Voor de corona was er alleen op dinsdag een koffieclub in Oosterwolde. Nu is er voor gekozen om ook op donderdag een koffieclub te houden in Appelscha.

Jop in de Kompaan dinsdag 10:00 – 11:30 uur
Appletown Elke donderdag 10:00 – 11:30 uur

Voor de Koffieclub bij Scala dient u zich vooraf aan te melden bij Ria Voskamp: 06-25 28 74 14.

Ouder- en kindochtend weer van start

De Ouder- en Kindochtend gaat vanaf vandaag weer van start. We houden ons aan de RIVM maatregelen en in het pand zijn er een aantal maatregelen getroffen. We zien u op vrijdag graag tussen 09:30 uur en 11:30 uur.
Tijdens de Ouder en Kind ochtend ontmoeten ouders en hun kinderen tussen de 0 en 4 jaar elkaar bij Scala in De Kompaan in Oosterwolde. De sfeer is ongedwongen. Ouders kunnen ervaringen delen, bijpraten en nieuwe contacten leggen. De kinderen spelen ondertussen samen. De deuren naar het binnenplein zetten we open. Buiten staan de loopfietsjes klaar, de kinderen kunnen daar lekker spelen.
Volg ook Scala het Jonge Kind om op de hoogte te blijven van alles rondom het jonge kind. De laatste Ouder- en Kind ochtend voor de zomervakantie is op vrijdag 4 juli.