Wij zoeken een maatschappelijk werker

We zijn z.s.m. op zoek naar een maatschappelijk werker voor onze hulpverlening voor gemiddeld 20 tot 28 uur per week. Het aantal uren kan in overleg worden vastgesteld. 

Ben, of ken jij iemand die geïnteresseerd is in deze functie? Bekijk de vacatures dan direct op onze vacaturepagina (klik hier) en reageer direct! Solliciteren kan tot  18 oktober 2021. 

Beweegplein.nl is live

Vanaf nu is er een nieuw platform voor sportaanbieders in Ooststellingwerf, www.beweegplein.nl.
Het Beweegplein is een online platform wat is voortbestaan uit het lokaalsportakkoord van de gemeente Ooststellingwerf. Het Beweegplein is een website waar alle sportaanbieders uit Ooststellingwerf op staan zodat de inwoners in en rondom de gemeente Ooststellingwerf alle sportaanbieders op 1 plek kunnen zien.

Vanuit het Beweegplein is er ook een wedstrijd uitgezet. Alle sportaanbieders in Ooststellingwerf kunnen meedoen aan deze wedstrijd. Stuur hiervoor een filmpje van ongeveer 1 minuut in om mooie geldprijzen te winnen. De top 3 kan prijzen winnen van €600, €400 en €250. Ook krijgen de eerste 10 inzendingen een waardebon van €50.  Wil jij als sportaanbieder nog meedoen met de wedstrijd? Dat kan! Kijk voor meer informatie op www.beweegplein.nl

Staat jouw bedrijf, vereniging, club of een andere sportaanbieder nog niet op het Beweegplein? Neem dan snel contact op via contact@beweegplein.nl om op de website geplaatst te worden.

25 september is het weer Burendag!

Elk jaar vieren we burendag. Dit is de perfecte dag om bijvoorbeeld je waardering naar een buur uit te spreken of om nieuwe buren beter te leren kennen. 

Ter ere van burendag hebben wij een super leuke winactie!
Maak een korte omschrijving (max. 4 regels) waarom buren voor jou belangrijk zijn.  Maak een mooie omschrijving en stuur deze naar,  Buurtbemiddeling@Scala-welzijn.nl
De origineelste en leukste beschrijving wint een cadeaubon!

Mocht het contact met je buren niet zo goed lopen en ervaar je bijvoorbeeld overlast. Dan kun je gebruik maken van Buurtbemiddeling. Wil je meer informatie of heb je advies nodig? Neem dan contact op met Buurtbemiddeling via 06-54350855 of Buurtbemiddeling@scala-welzijn.nl"> Buurtbemiddeling@scala-welzijn.nl . Of kijk eens op deze pagina´s:

Buurtbemiddeling Ooststellingwerf
Buurtbemiddeling Weststellingwerf
Buurtbemiddeling Opsterland

Vacature directeur bestuurder

In verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de huidige Directeur bestuurder, Hester Plomp, zijn wij per 1 april 2022 op zoek naar een inspirerende, verbindende en enthousiaste

 Directeur-bestuurder

Geïnteresseerd in deze mooie functie? Kijk dan bij op de vacaturepagina (klik hier) naar de volledige vacaturetekst en het bijbehorende profiel. Solliciteren kan tot 10 oktober 2021.