Fietstocht Donkerbroek

Op zondag 12 juni organiseren de buurtsportcoaches van Scala samen met Actief Donkerbroek en Ijsmakerij de Haan een fietstocht. De startplaats is Café Donkerbroek en je kunt je inschrijven tussen 13:30-14:30uur. De inschrijvingskosten zijn €2,- en dit is inclusief twee consumpties. Je kunt meedoen aan verschillende afstanden: 20, 30 of 40 km. Deelname is op eigen risico. Voor vragen over de fietstocht kunt u terecht bij Anne-Marie Heidstra via aheidstra@scala-welzijn.nl of via 06 25 33 15 18.

Sportdag voor peuters en kleuters

Woensdag 8 juni is er een sportdag voor peuters en kleuters op het sportveld van S.V Oosterwolde. Er is gratis fruit en water aanwezig. Dit wordt aangeboden door Rotary Healthy Kids Ooststellingwerf en JOGG.
Voor meer informatie en vragen kunt u terecht bij Marleen Reenders via 0516 56 7 220.

Scala zoekt collega’s

Wij zijn z.s.m. op zoek naar één of twee jongerenwerkers om ons team jongerenwerk voor langere tijd te komen ondersteunen. Het aantal uren wordt in overleg met jou vastgesteld en zal minimaal 16 en maximaal 36 uur per week zijn. Heb jij een relevant MBO of HBO diploma en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben jij een HBO student die graag werken en leren zou willen combineren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ook zijn wij wegens tijdelijke zwangerschapsvervanging op zoek naar een maatschappelijk begeleider statushouders voor gemiddeld 24 uur per week. Heb jij een MBO niveau 4, HBO diploma of ben jij bijna afgestudeerd in de richting van Sociaal werk, en ben je tussen 1 juli en 31 augustus 2022 beschikbaar voor een uitdagende functie binnen een veelzijdige organisatie? 

Verder zijn wij met ingang van 24 augustus 2022 op zoek naar pedagogisch medewerkers voor onze diverse peuterspeelgroepen binnen de gemeente Ooststellingwerf. 

De vacatures zijn te vinden op onze vacaturepagina (klik hier) 

 

5e Dorpsgesprek Appelscha

De gemeente wil meer samenhang in het beleid in het Sociaal Domein, meer maatwerk en minder bureaucratie. Daarom werken ze aan een nieuwe visie op het Sociaal Domein. Achter het bureau vandaan en naar de mensen toe. Ze gaan met inwoners, buurten, verenigingen en organisaties in gesprek en aan de slag. En vervolgens kijkt de gemeente wat iedereen kan bijdragen om dit ook écht te realiseren.

Op maandag 16 mei is er voor de vijfde keer een Dorpsgesprek in de Dorpskamer te Appelscha.
De gemeente gaat graag met u in gesprek over:
Wat vindt u belangrijk voor Appelscha?
Wat is er inmiddels gerealiseerd?
Wat wordt nog gemist?

Tijd: 19:30uur
Locatie: Dorpskamer, Riemsoord 140a Appelscha
Aanmelden kan bij opbouwwerker Andre Ponger via e-mailadres: aponger@scala-welzijn.nl
Bekijk hier de uitnodiging
of 
Ga naar de pagina Wijk en Buurt