Brede School

In het multifunctionele gebouw MFS Zuid in Oosterwolde is een brede school gevestigd. Op deze locatie werken scholen, verenigingen en organisaties samen. In MFS-Zuid Oosterwolde zijn Scala peuterspeelgroep Nijntje, openbare basisschool Boekhorst, christelijke basisschool In de Kring en de Duisterhoutschool (speciaal onderwijs), gehuisvest. In de doorgaande lijn van 0-12 jarigen is er onderling een goede overdracht en afstemming in het volgen van en het begeleiden van kinderen. Door samen te werken worden er voor de kinderen leuke extra activiteiten georganiseerd, binnen en buiten het pand. MFS-Zuid Oosterwolde heeft contacten met bewoners uit de wijken Haerenkwartier en Oosterwolde – Zuid. De bewoners van Oosterwolde – Zuid, jong en oud(er),  kunnen elkaar ontmoeten in MFS-Zuid.

Naschoolse Activiteiten

Vanwege het coronavirus zijn de naschoolse activiteiten afgelast. Inmiddels hebben we de betreffende ouders hierover geïnformeerd. Zodra we meer nieuws hebben dan brengen we u zo snel mogelijk op de hoogte. Bekijk ook de pagina Corona voor meer informatie rondom maatregelen die wij treffen vanwege het coronavirus.

Voor de kinderen uit de wijken Herenkwartier en Oosterwolde – Zuid worden naschoolse activiteiten georganiseerd, meer informatie hierover vindt u onder het kopje “Naschoolse activiteiten”.

Fotoalbums

MFS-Zuid