Activiteitenapp

Buurtsport en jongerenwerk hebben de handen ineen geslagen en zijn samen een activiteiten appgroep gestart voor jongeren van 12 jaar en ouder. In deze groep worden allerlei activiteiten aangeboden waaraan de jongeren gratis mee kunnen doen. De afgelopen maanden zijn hier al vele sportieve activiteiten uitgerold zoals bubbelvoetbal, archery tag, lasergamen, volleyballen, padel, tennis, voetballen, en freerunning. Daarnaast zijn er ook een boel online activiteiten waaraan je mee kunt doen zoals: online bakken en kokerellen, FIFA 21 toernooi, een online quiz etc. Er zijn nog veel meer dingen mogelijk en daarbij luisteren we graag naar wat jullie willen doen! Dus heb je een leuk idee? Laat het ons dan weten!

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan dergelijke activiteiten? Wordt dan lid van de appgroep zodat je altijd op de hoogte bent van het actuele activiteiten aanbod! Lid worden kan door op onderstaande link te klikken of door de QR code te scannen.

https://chat.whatsapp.com/JId2d1Z6dWHBfW1hGXvmnk

Beweegloket

In de huidige maatschappij kan het best lastig zijn om te kiezen welke sport je zou willen doen. Soms is er een heleboel keuze en kun je door de bomen het bos niet meer zien, andere keren is er niet zo veel keuze en wordt jou droomsport niet in de buurt aangeboden. Het kan ook zijn dat je niet weet wat er mogelijk is, je het spannend vind om aan iets nieuws te beginnen of je misschien niet genoeg geld hebt om contributie te betalen. Voor al deze situaties is er het beweegloket!

Bij het beweegloket kom je in contact met een buurtsportcoach die de tijd neemt om samen met jou te kijken wat er mogelijk is. Dit kan door middel van contact via e-mail, via WhatsApp of een belletje, maar kan natuurlijk ook via een afspraak op het kantoor van Scala in Oosterwolde.

Zou jij graag ondersteuning willen in je zoektocht naar een leuke sport? Neem dan contact op met team buurtsport: buurtsport@scala-welzijn.nl.