Bus on the road

De Jongerenbus van Scala is vaak ‘on the road’. De Jongerenbus staat in dorpen waar geen jongerensoos is. Vanaf twaalf jaar zijn de bezoekers van harte welkom.
In de bus kunnen jongeren gamen op de PS4 en TV of een film kijken. Er is een internetcafé, er zijn spellen beschikbaar en voor buiten heeft de Jongerenbus sportmaterialen aan boord waaronder twee voetbaldoeltjes.  Koffie, thee, fris, snoep, folderrekjes en ruimte om te chillen maken het plaatje compleet.

De Jongerenbus staat op gemeentelocaties waar de mogelijkheid bestaat ook andere buitenactiviteiten te organiseren. Er is altijd tijd voor een gesprek. Tussen de jongeren zelf of met de jongerenwerker. En: persoonlijke zaken blijven vertrouwelijk! Wil jij weten welke studie of welke baan goed bij jou past? De jongerenwerker denkt graag met je mee om jouw doel te bereiken!

De Jongerenbus van Scala is ‘on the road’. Voor Scala Jongerenwerk is de Jongerenbus een middel om jongeren in de hele gemeente te bereiken. Tevens wordt de bus ook ingezet bij grote evenementen. Mis jij een jeugdsoos in je dorp of wil jij de Jongerenbus ergens voor inzetten? Neem dan contact op met één van de jongerenwerkers.

Wist je dat?
De Jongerenbus van Scala een oude SRV wagen is die is omgebouwd tot mobiel jongeren ontmoetingspunt, denktank, chillplek. Deze jongerenbus is voor Scala Jongerenwerk een middel om jongeren in de hele gemeente te bereiken.

Dienstregeling
Dinsdagmiddag:                   Stellingwerf College | 14.00 – 16.00

Woensdagavond:                 
Donkerbroek
Bij de haven aan de vaart op elke eerste woensdag van de maand | 19.00 – 21.00  en daarna om de week.
Makkinga              
Voor het dorpshuis| 19.00 – 21.00 uitgezonderd de eerste donderdag van de maand

Contactgegevens:
Scala Welzijn
Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde
Tel: 0516-567220

Jongerenwerkers:
Jelle Huitema                    | tel: 06 – 25 19 31 36
Jacky Latumalea               | tel: 06 – 15 42 75 09

Wat is er te doen in ‘t Jop?
Klik hier om de activiteitenagenda te openen en volg de jongerenwerkers en hun activiteiten via:
Instagram: jacky_jongerenwerk en laura_jongerenwerk
Facebook: Jongerenwerk Scala