Plek voor Talent in heel Ooststellingwerf

Plek voor Talent werkt vanuit de visie dat ieder mens talenten heeft, deze mag inzetten en zich mag ontwikkelen.  Plek voor Talent heeft als doel om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties samen te brengen, te ondersteunen en te faciliteren. Plek voor Talent is het voormalig Steunpunt Vrijwillige Inzet en is samen met de gemeente Ooststellingwerf opgezet.

Vrijwilligerswerk
Op de website www.plekvoortalent.nl staan alle vacatures uit gemeente Ooststellingwerf waar u zich als vrijwilliger kunt aanmelden. Ook leest u hier alles over vergoedingen, trainingen, verzekeringen en u kunt een test doen welk vrijwilligerswerk bij u past.

Vacature plaatsen
Plek voor Talent is er ook voor vrijwilligersorganisaties. Vrijwilligersorganisatie kunnen hier hun vacatures plaatsen of terecht met alle vragen op het gebied van vrijwilligers. Plek voor Talent kan voor uw organisatie op zoek gaan naar vrijwilligers of adviseert over het opstellen van vrijwilligersbeleid.

Ieder mens heeft talent
Scala zet uw talent graag in. Omdat u, als vrijwilliger, graag uw medebewoners wilt helpen. Of omdat u een uitkering ontvangt en vrijwilligerswerk ervoor zorgt dat u contact houdt met de samenleving. Vrijwilligerswerk biedt kansen.
Klik op de afbeelding en ga naar de website om de verschillende vrijwilligersvacatures te bekijken.